LandLunch groeit en is op zoek naar nieuwe medewerkers. Bekijk hieronder de functies.

Servicemedewerker bedrijfsrestaurant (20 - 25 uur per week)

Als medewerker in onze bedrijfsrestaurants ben jij verantwoordelijk voor de dagelijkse verzorging van maaltijden en dranken voor de medewerkers en bezoekers. Je zorgt ervoor dat de kantine altijd schoon en goed bevoorraad is, en je speelt een sleutelrol in het creëren van een gastvrije omgeving. Dankzij jouw klantvriendelijkheid en efficiëntie kunnen werknemers genieten van een goede maaltijd tijdens hun werkdag.

Interessant?

We zoeken een nieuwe collega die voor de medewerkers van een van onze klanten in Amsterdam de lunch gaat verzorgen. Je zet de lunch klaar en als iedereen aan het lunchen is, zorg je voor het aanvullen van het lunchbuffet en het in- en uitruimen van de vaatwasser. Na de lunch zorg je dat alles netjes wordt opgeruimd en schoongemaakt.

We verzorgen op werkdagen de lunch, in overleg maken we een rooster zodat je 3, 4 of 5 dagen kunt werken. Per dag werk je van circa 10:00 tot 14:00 uur.

Werkzaamheden
  • Voorbereiden en serveren van lunch en/of snacks.
  • Verwerken van bestellingen en het tijdig aanvullen van buffetten.
  • Eventueel klaarmaken van warme en koude dranken, zoals koffie, thee en frisdranken.
  • Zorgen voor een nette en schone werkplek door het opruimen van tafels, schoonmaken van keukenapparatuur, en afwassen van servies en keukengerei.
  • Controleren van geleverde producten.
  • Assisteren bij cateringactiviteiten voor vergaderingen, bijeenkomsten en bedrijfsfeesten.
  • Zorgen voor naleving van hygiëne- en veiligheidsnormen (HACCP).
  • Signaleren van producttekorten en tijdig communiceren met de leidinggevende.
  •  
Je krijgt
  • Marktconform salaris.
  • Reiskostenvergoeding, 8% vakantiegeld.
  • Pensioenregeling.
  • 25 vakantiedagen. Wel op fulltime basis.
  • Goede werksfeer en leuke collega’s.
Uiteindelijk kan er maar één kandidaat de beste zijn. Deze beschikt over de volgende eigenschappen
  • Je bent klantgericht en hebt een vriendelijke en open houding.
  • Ervaring in een soortgelijke functie (kantine, horeca, catering) is een pre, maar niet vereist.
  • Goede communicatieve vaardigheden.
  • In staat om zelfstandig te werken en verantwoordelijkheid te nemen.
  • Flexibel inzetbaar, voornamelijk tijdens de ochtend- en lunchtijden, maar indien nodig ook in de avonden of op feestdagen.
  • Je hebt een basiskennis van HACCP en bent bereid om hygiënevoorschriften strikt na te leven.
  • Teamspeler die goed kan omgaan met wisselende werkdruk.
  • Woonachtig in Amsterdam of omgeving.
Enthousiast?

Solliciteer dan direct via de knop onder deze vacature.

Naar andere vacatures: